На 19-ти април в Сердика Център традиционната инсталация, която

...
  На 19-ти април в Сердика Център традиционната инсталация, която
Коментари Харесай

Оригами орнаменти и живи цветя те очакват в пролетната градина на Сердика Център


 

На 19-ти април в Сердика Център обичайна апаратура, която преобразява шопинг дестинацията в пъстър оазис, се настани на равнище -1 и чака феновете на флората да я посетят чак до 10-ти май. Балетно шоу даде началото на пролетния сезон в мола.

Тази година комерсиалният център си партнира със „ Сгъни хартийка “ в основаването на една по-нестандартна картина, съчетала в себе си живи растения и оригами цветове. Близо 100 сини колибрита изпълват въздушното пространство над градината, а вишнево дръвче с над 3500 оригами цветове, всяко поставено на ръка, се е настанило в центъра и с цел да може твоят миг в нея да е още по-дзен.

Всеки е добре пристигнал да се наслаждения на хубостта, разцъфнала в Сердика Център като уикенда на 28 и 29 април те чака и професионален фотограф, който може да те снима и да получиш фотографията си на момента. И защото пролетта към този момент ни е превзела и новото е на всички места, ела в мола, освежи дрешника си съгласно сезона и се отбий в градината измежду приказност от цветове.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР